PDA

View Full Version : BlackHole-1-7-1ra-dm800se-ramiMAHER #ssl84b



ramiMAHER
17-04-2012, 05:34 PM
BlackHole-1-7-1ra-dm800se-ramiMAHER #ssl84b


Working on flash Internal and external


This version Update some files From image 1.7.3

This version is not 1.7.3

Now you can download new skin Works without problems with this image


It is here emu mgcamd-full-v1.38 (http://www.mediafire.com/?9127unm1fu97azv)


Working channels TBS Astra 19 Without Server

new Additions

Army skin Gradient NextGen

New bootlogos by ramiMAHER

Next event in channel

fix nfs Works on an external flash only

new Spinner BH

CCcam 2.3.0

VTIPanel : ramiMAHER


http://www.m5zn.com/uploads3/2012/4/17/photo/041712090401aixo30spspgju2tdnb.jpg


http://www.m5zn.com/uploads3/2012/4/17/photo/041712090407fhvs9ilwtojbq11si.jpg


http://www.m5zn.com/uploads3/2012/4/17/photo/041712090418keljpfeki5oifw1al4g.jpg


http://www.m5zn.com/uploads3/2012/4/17/photo/041712090418z2pz0t8m5wuu87r5ak5sy72jg.jpg



http://www.m5zn.com/uploads3/2012/4/17/photo/041712090423mzkjtpyla4elt1z245.jpg


http://www.m5zn.com/uploads3/2012/4/17/photo/041712090418251n3mn3lvhpvqpi7k.jpg


http://www.m5zn.com/uploads3/2012/4/17/photo/041712090418ko1xxwew4m2e32e1yx27d.jpg


http://www.m5zn.com/uploads3/2012/4/17/photo/041712090418wxc92kq4drk.jpg


by ramiMAHER




BlackHole-1-7-1ra-dm800se-ramiMAHER #ssl84b (http://www.mediafire.com/?2w5sifa4qqq5fcx)

sat gr
17-04-2012, 06:04 PM
thanks teacher for your hard work again i will try make it ready for Sunray sr4 next days

sat gr
17-04-2012, 06:25 PM
is in my sr4 flash all ok but when i'm going menu/setup/system/network

image crash , i atach crashlog

zendagi
17-04-2012, 06:33 PM
Thanks Rami

afacan06
17-04-2012, 06:48 PM
Hi ramimaher. Will it be to clone dm800

ramiMAHER
17-04-2012, 07:50 PM
is in my sr4 flash all ok but when i'm going menu/setup/system/network

image crash , i atach crashlog

Update WirelessLan image

Download from First post

pervez
17-04-2012, 11:49 PM
Respect for the hard work mate absolutely gorgeous CONGRATS one more time Thanks

sat gr
18-04-2012, 10:46 AM
Update WirelessLan image

Download from First post

Thanks teacher when i come back home i redownload image and i will try make sunray sr4 ready image

bobby-
18-04-2012, 10:56 AM
can you make it for dm800pro thanks for your hard work

sari920
18-04-2012, 01:21 PM
Hello

Thank you my dear friend

Is working perfectly on dm800 sim 2.01 : On the external flash



https://lh4.googleusercontent.com/-y5FCh9lUTS0/T46pvgtraWI/AAAAAAAACw0/_uUqo_by_dw/s800/blackho171a.jpg

https://lh3.googleusercontent.com/-ELd3gRB30e4/T469mSyHamI/AAAAAAAACxY/Mv2vyavKMys/s800/blackho171a5.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-lYzWIiEFoms/T46pyVOhrLI/AAAAAAAACw8/eXF_lY6LkYw/s800/blackho171a1.jpg


https://lh6.googleusercontent.com/-VXjca9tvcW0/T46p0Bt_tKI/AAAAAAAACxE/2lXh1GS2JXc/s800/blackho171a3.jpg


https://lh3.googleusercontent.com/-i2J-hDYtkLM/T46sFkmidcI/AAAAAAAACxM/VRt3lEM6t9s/s800/blackho171a4.jpg

secaspider
18-04-2012, 03:44 PM
I am going to try it. What channels are TBS on 19ºE?

ramiMAHER
18-04-2012, 03:51 PM
I am going to try it. What channels are TBS on 19ºE?

CanalSat France

Work Some channels


http://www.m5zn.com/uploads3/2012/4/17/photo/041712090423mzkjtpyla4elt1z245.jpg

http://www.lyngsat.com/packages/canalsatfr.html

lolilolere
18-04-2012, 04:33 PM
Thanks for your work Ramimaher, but there are a problem to me, it doesn't work, Stop on Booting.
Can you help me.

ramiMAHER
18-04-2012, 04:37 PM
Thanks for your work Ramimaher, but there are a problem to me, it doesn't work, Stop on Booting.
Can you help me.

Where you put iamge On the internal flash or external

lolilolere
18-04-2012, 04:40 PM
On the internal flash.
Begin with your logo, and stop.
Thanks.

ramiMAHER
18-04-2012, 04:43 PM
On the internal flash.
Begin with your logo, and stop.
Thanks.

I do not know where you have a problem
Try putting an image on an external flash

bobby-
18-04-2012, 06:16 PM
can i put this image on my dm800

ramiMAHER
18-04-2012, 06:37 PM
can i put this image on my dm800

On external flash only

oys
18-04-2012, 07:01 PM
On the internal flash and no problem http://i053.radikal.ru/1202/7e/8d6afd3459f0.gif

http://s019.radikal.ru/i623/1204/23/23a965dfb0df.jpg
http://s45.radikal.ru/i109/1204/01/3d8505271f00.jpg
http://s002.radikal.ru/i198/1204/85/e712bcd199fd.jpg

pervez
18-04-2012, 08:42 PM
i am On the exnternal flash and no problem Thank u so much

sat gr
18-04-2012, 10:05 PM
Thanks teacher when i come back home i redownload image and i will try make sunray sr4 ready image

i work to much last days i can make it about after 3 days sorry

viper76
19-04-2012, 07:52 AM
Hi rami

I have a problem mounting my internal HDD I tried to do it from the blue panel than devices manager I can see the HDD but when I choose a mount point my box asks me to restart the box after restart the HDD still not mounted I can mount usb no problem but can not mount the HDD.

I am using your image on the internal flash

maoui
19-04-2012, 09:23 AM
format your hdd

lolilolere
19-04-2012, 09:32 AM
Hi ramiMAHER
always stop this image on my Dreambox 800 SE in the bootlogo

In inuxsat-support.com give us a possible solution:

flash image
after that flash bootloader
then update drivers and it should work

But, I do not know what drivers to use.
Can you help me.
Thanks.

viper76
19-04-2012, 09:40 AM
format your hdd

I dont want to lose all my importent records and files
any other ideas

viper76
19-04-2012, 03:07 PM
I dont want to lose all my importent records and files
any other ideas

any help please

sat gr
19-04-2012, 04:06 PM
i work to much last days i can make it about after 3 days sorry

i try now new updated image in sr4 flash and again give me green screen my friend ,are you test network in flash sr4 ? work ok for you?

ramiMAHER
19-04-2012, 04:10 PM
i try now new updated image in sr4 flash and again give me green screen my friend ,are you test network in flash sr4 ? work ok for you?

yes Work Without problems

sat gr
19-04-2012, 04:26 PM
and why i have problem all other images work ok in my sr4 !!!!!

sat gr
19-04-2012, 04:35 PM
here is and crash

oys
19-04-2012, 06:06 PM
i try now new updated image in sr4 flash and again give me green screen my friend ,are you test network in flash sr4 ? work ok for you?


On my SR4 no problem http://i053.radikal.ru/1202/7e/8d6afd3459f0.gif

http://s019.radikal.ru/i617/1204/70/a0ebacd25c33.jpg
http://s019.radikal.ru/i642/1204/2c/2e4313a208b2.jpg

bobby-
19-04-2012, 06:26 PM
is the going to be internal flash for dm800 thanks

fantome
19-04-2012, 06:32 PM
is the going to be internal flash for dm800 thanks
no, only on external flash

wottyy
19-04-2012, 07:33 PM
Hi ramiMAHER
always stop this image on my Dreambox 800 SE in the bootlogo

In inuxsat-support.com give us a possible solution:

flash image
after that flash bootloader
then update drivers and it should work

But, I do not know what drivers to use.
Can you help me.
Thanks.

geting the same problame as you sunray box

korn
19-04-2012, 07:46 PM
Image work perfect in external flash original DM800 but nfs server don't running......
Any ideas ????

dimoune
19-04-2012, 07:49 PM
hi,
How to install TS Panel with this image? Thanks.

ramiMAHER
19-04-2012, 07:56 PM
Image work perfect in external flash original DM800 but nfs server don't running......
Any ideas ????

Working on dm800se only

dm800 Look Here #83

http://www.dreamoem.com/showthread.php?822-BlackHole-1-7-0-dm800HD-ramiMAHER-ssl84b/page9

sat24
19-04-2012, 09:05 PM
Hi

Thank you for this update of this beautiful image.
I installed it on DM800 in External. It works fine except the wireless network.
No problem with Lan network but I got all time a green screen after configuring the Wireless network and pressing OK to activate this network.
I use Dlink 122 stick. It works with all the other images.
Have you any idea how to solve the problem.

Regards

viper76
19-04-2012, 09:17 PM
Hi rami

I have a problem mounting my internal HDD I tried to do it from the blue panel than devices manager I can see the HDD but when I choose a mount point my box asks me to restart the box after restart the HDD still not mounted I can mount usb no problem but can not mount the HDD.

I am using your image on the internal flash

ramiMAHER
19-04-2012, 09:30 PM
Hi rami

I have a problem mounting my internal HDD I tried to do it from the blue panel than devices manager I can see the HDD but when I choose a mount point my box asks me to restart the box after restart the HDD still not mounted I can mount usb no problem but can not mount the HDD.

I am using your image on the internal flash



I will try the new version Solve this problem

ramiMAHER
19-04-2012, 09:32 PM
Hi

Thank you for this update of this beautiful image.
I installed it on DM800 in External. It works fine except the wireless network.
No problem with Lan network but I got all time a green screen after configuring the Wireless network and pressing OK to activate this network.
I use Dlink 122 stick. It works with all the other images.
Have you any idea how to solve the problem.

Regards

This image dm800se and SR4

pervez
19-04-2012, 09:41 PM
hi m8 its showing not mounted but it works if u try and play and recording works

lolilolere
19-04-2012, 09:52 PM
Hi Rami. Ineed your help

1.-flash image
2.-after that flash bootloader
3.-then update drivers and it should work

What drivers should I use?
Where I donwload them.
Thanks

sat24
20-04-2012, 07:29 AM
Thanks Rami for your reply concerning the problem I have with wireless network . On your post 18 you said we can install this image on DM800 but on External flash only.
I have only DM800 and I like very much all Blackhole image.
I installed this version on External flash and unfortunately I cannot enable the wireless network.
It is possible to take the network , driver from version 1.70 and to put it on this version . can you help me to Can you help do that. I am not expert.

Thank you very much

ramiMAHER
20-04-2012, 08:22 AM
Thanks Rami for your reply concerning the problem I have with wireless network . On your post 18 you said we can install this image on DM800 but on External flash only.
I have only DM800 and I like very much all Blackhole image.
I installed this version on External flash and unfortunately I cannot enable the wireless network.
It is possible to take the network , driver from version 1.70 and to put it on this version . can you help me to Can you help do that. I am not expert.

Thank you very much

This version Is a special dm800se only
This will be done later

trex se
20-04-2012, 08:33 AM
Hi ramiMAHER
always stop this image on my Dreambox 800 SE in the bootlogo .Thanks.

sat24
20-04-2012, 09:44 AM
Thanks a lot Rami.
I will wait for a version dedicated to DM800

Regards

maoui
20-04-2012, 09:48 AM
for me this image works very good in multiboot dream 800hd se (blackhole 1.70 is the internal flash)
the HDD is detected automaticly
i can add many skins from the server blackhole
so very good works ramiMAHER

sat gr
20-04-2012, 07:16 PM
On my SR4 no problem http://i053.radikal.ru/1202/7e/8d6afd3459f0.gif

http://s019.radikal.ru/i617/1204/70/a0ebacd25c33.jpg
http://s019.radikal.ru/i642/1204/2c/2e4313a208b2.jpg

i don't know why i can't see wifi setup in my sr4

oys
22-04-2012, 07:41 AM
Attribute control - usr / lib, etc. - all have to be = 775


http://s11.radikal.ru/i183/1204/ed/10a2a02cefda.jpg

and all works......

http://s017.radikal.ru/i439/1204/f9/72614e9d9977.jpg
http://i053.radikal.ru/1204/05/45a1c1884278.jpg

sat gr
22-04-2012, 08:40 AM
i will check thanks my friend

sat gr
22-04-2012, 09:53 AM
it was 725 i change it to 775 but same problem :mad:

please my friend remove your personal settings and give me one backup from you please

thanks

oys
22-04-2012, 10:19 AM
This road all change it to 775

http://s019.radikal.ru/i613/1204/f1/8f0b454fa3bf.jpg
http://s006.radikal.ru/i215/1204/4e/7f1b8459ced8.jpg
http://s019.radikal.ru/i605/1204/c8/58dfce56a8a5.jpg

and works

http://s019.radikal.ru/i606/1204/e9/26f667a793f5.jpg
http://s49.radikal.ru/i123/1204/c3/620a869c6f01.jpg

sat gr
22-04-2012, 11:30 AM
no my friend again crash

can you give please your network folders for i replace my folders by dcc ?

oys
22-04-2012, 11:54 AM
all 3 and I added myself to the one in / etc

sat gr
22-04-2012, 03:06 PM
i can't fix it my friend :mad:

please give me one image back from you

than you very much for your time

oys
22-04-2012, 03:28 PM
It makes no difference to me whether or ramiMAHER. http://i053.radikal.ru/1202/7e/8d6afd3459f0.gif
Backup - writes wrong image around.
Must manually correct the errors.

sat gr
22-04-2012, 06:05 PM
Take one backup by tspanel/tools/image flash/ backup

really i can't fix it

oys
22-04-2012, 07:45 PM
I do not use any excess http://s019.radikal.ru/i630/1204/20/e7ea67430ad3.gif

http://s019.radikal.ru/i610/1204/4d/992c0015e917.jpg
http://s019.radikal.ru/i617/1204/1c/c37e51718ef7.jpg

dasc101
23-04-2012, 11:04 AM
all 3 and I added myself to the one in / etc

Can you please clarify the path ?
do they go in / etc ? or in / etc/wireless ?
do we have to change also the attributes of these 3 folders to 775 ?

I am following all of your istructions, but I have the same problems of Sat gr.

kargo123
23-04-2012, 12:06 PM
Post above says etc/ did you try them there ?

It wont hurt to try the files in both locations you can always delete them from the location that does not work.

sat gr
23-04-2012, 12:59 PM
oys remove your personal settings and i wait one backup from your image please

thanks

dasc101
23-04-2012, 01:44 PM
Post above says etc/ did you try them there ?

It wont hurt to try the files in both locations you can always delete them from the location that does not work.


Yes I did try in both locations and with changing the attributes and without changing... as I am sure that also sat gr did the same and even more trials.

At this point I join sat gr on the request of a backup image from oys.

Pls oys try to make us happy.

zendagi
24-04-2012, 11:34 AM
Working channels TBS Astra 19 Without Server
Hi rami,
What are those channels and how can I get them to open ? (should I use cccam/mgcamd ?)

ramiMAHER
24-04-2012, 11:38 AM
Hi rami,
What are those channels and how can I get them to open ? (should I use cccam/mgcamd ?)

CanalSat France

only emu mgcamd-full-v1.38 (http://www.mediafire.com/?9127unm1fu97azv)


Work Some channels


http://www.m5zn.com/uploads3/2012/4/17/photo/041712090423mzkjtpyla4elt1z245.jpg

http://www.lyngsat.com/packages/canalsatfr.html

Buxik
07-06-2012, 10:43 PM
It does not work in my dm800se sim 2.10 :(

oys
07-06-2012, 11:15 PM
all works http://s019.radikal.ru/i630/1204/20/e7ea67430ad3.gif


http://s019.radikal.ru/i615/1206/13/4015bfafb491.jpg
http://s019.radikal.ru/i628/1206/c5/92c57ffb354f.jpg
http://s019.radikal.ru/i632/1206/8a/ece5f63a5120.jpg
http://s09.radikal.ru/i182/1206/82/77bdf3073c13.jpg
http://s019.radikal.ru/i600/1206/b6/6c2fb014efb7.jpg

KYNG 25
28-06-2012, 12:59 PM
est ce que sa march avec 800 HD se sim 2.10

ramiMAHER
28-06-2012, 01:10 PM
sa march avec 800 Hd se sim 2.10

Possible to clarify more what do you say

KYNG 25
28-06-2012, 01:20 PM
sa march pas il block on Boot loading
pou qoui

KYNG 25
28-06-2012, 01:26 PM
i use enternal flash but .it dosnt work stuck in firt boot loading
whay.....
Ihave Dreambox 800HD se sim2.10

oys
28-06-2012, 02:42 PM
Do not understand, I'm sorry. Write in English, if there are problems! http://i053.radikal.ru/1202/7e/8d6afd3459f0.gif

oys
28-06-2012, 07:01 PM
KYNG 25

Whether you have any questions? http://s019.radikal.ru/i630/1204/20/e7ea67430ad3.gif

KYNG 25
29-06-2012, 09:41 AM
blackhole image always stuck in Bootloading .:mad:

KYNG 25
29-06-2012, 09:45 AM
blackhole image always stuck in Bootloading .first load.....all balckhole image the some problem
why...
Ihave Dreambox 800HD se sim2.10

wastez
29-06-2012, 09:51 AM
@ KYNG 25
I had the same problems, at same time i inserted a hdd it worked.
Strange thing and don´t know why but fact its not working without it.

So if you have no hdd inside i would try it.....

KYNG 25
29-06-2012, 02:05 PM
wastez
///////
ok... i must put HDD external to run this image strange problem yes.... .but ihave not a HDD:(