PDA

View Full Version : Dream Elite 4.0 001r005-ramiMAHER#ssl84D



ramiMAHER
08-03-2014, 10:37 PM
Dream Elite 4.0 001r005-DM800SE -ramiMAHER#ssl84D



sim2


enigma2 patched :2014/02/19: by ramiMAHER

New bootlogo New skin METRO (Thanks Spark and Mmark)
New DTT panel
New DTT drivers on dm7020HDV1-V2, DM800HDSEV2, DM500HDSEV2 and soon on all models
(Thanks to Bobsilvio)
New USB detection (customized USB is now recognized in all functions included channel list)
New DEsetting function (autoupdate channel list, set and forget function)
New Interactive button (automatically shows green button on interactive channel)
New extra feed for non common packages requirements
Enhanced Interactive Mosaics plugin (now with more providers) Enhanced compressed file installation
Language fixes Dream Elite Manager v. 2.64 All Dream-Multimedia updates as per git.opendreambox.org Git (http://www.sat-universe.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fgit.opendreambox.o rg%2F)
Enigma2 specs : Kernel version 3.2.54
Enigma2 version 20140219
Drivers 20131228

http://i57.tinypic.com/dfyh2.jpg

http://i57.tinypic.com/2z83iig.jpg

http://i61.tinypic.com/r20u3r.jpg


Download


fix network


Dream Elite 4.0 001r005-DM800SE -ramiMAHER#ssl84D (http://www.mediafire.com/download/koe4eax2ib4xco0/Dream-Elite-4.0-dm800se-ramiMAHER-2.rar)

twins
09-03-2014, 12:14 AM
Thanks:)
Alleges maybe you are quick to patch the original firmware that has just introduced.
Do not think you are particularly popular among the dream-elite forum. LOL

lion neptune
09-03-2014, 11:11 AM
Do not think you are particularly popular among the dream-elite forum. LOL

we do not care

joost
10-03-2014, 12:58 AM
Wow nice work ramiMAHER thanks
i have only 1 problem the network doesn't work.
primary DNS is stuck at 10.0.0.138 even config. it manualy.

Frasse
10-03-2014, 02:39 AM
Wow nice work ramiMAHER thanks
i have only 1 problem the network doesn't work.
primary DNS is stuck at 10.0.0.138 even config. it manualy.

Put your router gatway adress on resolve config than reboot enigma
or put 8.8.8.8 google dns reboot enigma(if you have problem with your dns).
Good louck.

tufail_74
10-03-2014, 04:04 AM
i think most user friendly image.
thanks for sharing.

drfs
10-03-2014, 03:36 PM
Is it possible to patch a image for DM800HD users.

Thanks

Darkmanbis
10-03-2014, 05:55 PM
Guys I can confirm that if you put the dns to google it doesn't change.
remains stationary at 10.0.0.138 then actually post the dns change it manually.
I also tried with the dhcp active but the result doesn't change.
With version 001r004 I have no problems ....

Darkmanbis
10-03-2014, 07:29 PM
pls help me........tnx

johny48
10-03-2014, 07:38 PM
I had the same problem no internet connection so decided to go back to pli was looking forward to playing with some thing new will try again later when kids go to bed and I have more time.

cheers johny48

Darkmanbis
10-03-2014, 07:51 PM
I think that the error lies in the fact that the parameter is not changed REAL dns but that is only written and not confirmed. Tonight we try again and I take a picture.
If you pay attention to the summary of the test network he also writes the parameters for confirmation and you realize that at the top you have correctly written the entre 8.8.8.8 is shown below in the DNS 10.0.0.138.
In fact, I tried the original image on a 800SE and I had no problems to configure the network.

ramiMAHER
10-03-2014, 08:00 PM
I think that the error lies in the fact that the parameter is not changed REAL dns but that is only written and not confirmed. Tonight we try again and I take a picture.
If you pay attention to the summary of the test network he also writes the parameters for confirmation and you realize that at the top you have correctly written the entre 8.8.8.8 is shown below in the DNS 10.0.0.138.
In fact, I tried the original image on a 800SE and I had no problems to configure the network.

fix network


Dream Elite 4.0 001r005-DM800SE -ramiMAHER#ssl84D (http://www.mediafire.com/download/koe4eax2ib4xco0/Dream-Elite-4.0-dm800se-ramiMAHER-2.rar)

Darkmanbis
10-03-2014, 10:21 PM
TNX rami
now network is ok but the drivers for DTT don't work
I have avermedia A 867 blue led and when i istalled the drivers i have this :

download failed
driver it-rc-core.ko not available for dm 800se

karimovic
11-03-2014, 11:28 AM
Hi RAMIMAHER !
What is this image in multiboot works?
with BarryAllen or MEOBOOT?
if so, which version to use? thank you.

tufail_74
11-03-2014, 03:19 PM
yes i still could not get this in multiboot. i tried barryallen.

any other change dear Rami or only network issues updated?

voyger
11-03-2014, 04:14 PM
TNX rami
now network is ok but the drivers for DTT don't work
I have avermedia A 867 blue led and when i istalled the drivers i have this :

download failed
driver it-rc-core.ko not available for dm 800se

the drivers for DTT nothing to do with the IMAGE
when the DE team will have the driver will be on the download panel

rameez364
12-03-2014, 08:29 AM
this image not work with barryallen 11.0.4

redbellied
12-03-2014, 12:56 PM
What is the password for this image, keep getting "boot manager found" when I telnet in?

Thanks

sahwan
13-03-2014, 02:36 AM
very good image
waiting for dm800 version

frodejoh
16-03-2014, 11:25 AM
Thanks for good image.

But i try to install trialtuner, but only tuner that i can install is trialtuner trialtuner20b_dm800se_sr4_oe20

But DVB-C qam 256 dont work. When i do a scan, only 7 channels found. Have had this problem with other images also.
But on other images i have installed trialtuner_1.0.3b_mipsel. Tis is the only trialtuner that has worked for me. All other have qam 256 problems.

In this image i am not able to install trialtuner_1.0.3b_mipsel.

Get this error:
root@dm800se:~# opkg install /tmp/trialtuner_1.0.3b_mipsel.ipk
Unknown package 'trialtuner'.
Collected errors:
* pkg_hash_fetch_best_installation_candidate: Packages for trialtuner found, but incompatible with the architectures configured
* opkg_install_cmd: Cannot install package trialtuner.

Anyone have the same problem? Or someone that could help me?

freen0
08-04-2014, 09:02 PM
Hi, i like the look of this image but i cant find the install of cccam anywhere, any idea where this would be, or how to manually install?

thanks.

vitfain
02-07-2014, 01:03 PM
Is there possibility to install MgCamd on this image ?

Darkmanbis
08-10-2014, 06:04 PM
Please,

help me the drivers for Avermedia a867 (old led blue) don't work on my sim 2.10.
I have the green light in the pannel of DVB-T aver media a 867 and the drivers are installed 100% but the device is stopped end the light is not present.

Thank you for you time......please